GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται πιο Μητσοτάκης από τον κ. Μητσοτάκη

Στη Μαριτίνα Ζαφειριάδου Την κατάργηση του Κανονισμού του Δουβλίνου και των Συμφωνιών Ε.Ε. - Τουρκίας, “για να μην ξεφύγει παραπέρα η...

Στη Μαριτίνα Ζαφειριάδου

Την κατάργηση του Κανονισμού του Δουβλίνου και των Συμφωνιών Ε.Ε. - Τουρκίας, “για να μην ξεφύγει παραπέρα η κατάσταση”, ζητά ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως επίσης γρήγορες διαδικασίες ασύλου και ταξιδιωτικά έγγραφα, για να πάνε οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους.

Όσο για την κυβέρνηση, την καλεί να στρέψει τα βέλη της στους ευρωατλαντικούς της εταίρους, που, κατά τον ίδιο, δημιούργησαν το πρόβλημα, και όχι στους πρόσφυγες και στους νησιώτες που αντιδρούν.

Ο ίδιος δεν βρίσκει νόημα σε ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, από τη στιγμή που τα άλλα κόμματα ταυτίζονται με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, ενώ “ο κ. Τσίπρας τελευταία εμφανίστηκε πιο Μητσοτάκης και από τον κ. Μητσοτάκη”, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Στον απόηχο της εμφάνισης του κορονοϊού στη χώρα μας, ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ ζητά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν τα κενά στα νοσοκομεία, ενώ θέτει θέμα αποζημιώσεων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα πληγούν από τυχόν ακυρώσεις εκδηλώσεων, όπως έγινε με το Καρναβάλι.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη στη Realnews

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη στη Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση