GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊος: Δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά το Σάββατο το βράδυ ότι είναι θετική στον κορονοϊό, στον ΑΝΤ1 πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψε...

Μετά την ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά το Σάββατο το βράδυ ότι είναι θετική στον κορονοϊό, στον ΑΝΤ1 πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή Πρω1νό δεν θα μεταδίδεται από αύριο, ενώ ο ΑΝΤ1 αναζητά λύσεις, με γνώμονα, πάνω από όλα, την ασφάλεια των εργαζομένων του καναλιού.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη που είναι στην ομάδα του Πρω1νού, ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα για 14 ημέρες. "Λόγω της ανακοίνωσης της Φαίης η οποία έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό οφείλω να ενημερώσω για τα εξής: φυσικά μπαίνω σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες τουλάχιστον. Δεν έχω το παραμικρό σύμπτωμα. Αν εμφανίσω βήχα ή πυρετό θα εξεταστώ. Καλή δύναμη σε όλους μας" έγραψε στο Twitter η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πάντως, η αντικατάσταση της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον σταθμό. Όπως όλα τα κανάλια, αναμένονται ανακοινώσεις και από τον ΑΝΤ1 για μια γενικότερη τροποποίηση προγράμματος, καθώς υπάρχουν γυρίσματα, κυρίως σειρών, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση