GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός με τον Βελόπουλο και την αλοιφή για τον κορονοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Μια αλοιφή, που υποστηρίζει ότι προστατεύει από τον κορονοϊό, διαφημίζει μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης...

Μια αλοιφή, που υποστηρίζει ότι προστατεύει από τον κορονοϊό, διαφημίζει μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Στα χέρια είναι το πρόβλημα, ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του  κόμματος, ο οποίος υπογραμμίζει ότι αυξάνονται τα κρούσματα για τον κορονοϊό. Η εν λόγω κηραλοιφή, λέει, είναι εξαιρετική. “Θα κάνετε μία επάλειψη το πρωί στα χέρια, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και είναι τελειωμένο, δεν κολλάτε τίποτα... Ούτε τον κορονοϊό να φοβηθείτε, ούτε μην κολλήσετε εσείς τη γυναίκα σας, τον άνδρα σας, το παιδί σας, το εγγόνι σας, ευπαθείς ομάδες, μικρές ηλικίες. Επαναλαμβάνω μέρα με τη μέρα αυξάνονται τα κρούσματα. Προλάβετε τώρα...”, λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Σε άλλο σημείο, αναφέρει πως “ο κορονοϊός θα εξαπλωθεί και εξαπλώνεται φαίνεται ραγδαία, κάναμε και ανοησίες σαν λαός...”, γι’ αυτό, συμπληρώνει πάρτε την κηραλοιφή “για να μην κινδυνεύσετε ποτέ να κολλήσετε τον κορονοϊό, ιούς της γρίπης...”. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, η αλοιφή περιέχει ένα βότανο μέσα, το οποίο φύεται μόνο στην Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση