GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! Πήγαν εκδρομή στην Τουρκία για... διαλογισμό εν μέσω πανδημίας

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι γκρουπ ταξιδιωτών αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη, συμμετέχοντας σε...


Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι γκρουπ ταξιδιωτών αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη, συμμετέχοντας σε οργανωμένη εκδρομή με προορισμό την Τουρκία. Το γκρουπ με 103 άτομα αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παρακολουθήσουν συνέδριο διαλογισμού και επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας.

Οι εκδρομείς προέρχονται από όλη την Ελλάδα. Κάποιοι ήρθαν ακόμη και από χώρες του εξωτερικού που έχουν κρούσματα όπως Ισπανία, Γερμανία αλλά και Μεξικό, Βραζιλία, Ουρουγουάη. Χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και επιβιβάστηκαν σε δύο πούλμαν για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, όπου έμειναν πέντε μέρες. Επιστρέφοντας, στα διόδια όμως της Μουσθένης στην Καβάλα, έπειτα από ειδοποίηση του τουριστικού γραφείου, τους περίμενε μπλόκο της αστυνομίας μαζί με Νομίατρο και τις οικείες υπηρεσίες Υγείας.

«Καταγράψαμε τους επιβαίνοντες, πήραμε στοιχεία και τα στείλαμε στον ΕΟΔΥ. Είχε και παιδιά μέσα, κυρίως ήταν άτομα νέας ηλικίας. Θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους για 14 ημέρες» δήλωσε στο STAR ο Νομίατρος, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Τα λεωφορεία αποβίβασαν τα 103 άτομα στον τελικό προορισμό που ήταν η Θεσσαλονίκη. Κάποιοι με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα επέστρεψαν στις πόλεις τους όπως οι κάτοικοι του Βόλου .

«Την Πέμπτη που φύγανε δεν υπήρχε όλο αυτό. Από τη στιγμή που δεν είναι κλειστά τα σύνορα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, να πεις δεν μπορώ να σας πάω» είπε από την πλευρά της η ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση