GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Τι είπε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας που βρέθηκε θετικός - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο βουλε...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο Χρήστος Κέλλας, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο βουλευτής είπε ότι βρίσκεται σε απομόνωση στο υπνοδωμάτιο μέσα στο σπίτι του και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών ενώ καθησυχάζει το κοινό λέγοντας ότι πρόκειται για μια ίωση που θα περάσει.

"Είμαι πολύ καλά τώρα, αν δεν υπήρχε το θετικό τεστ δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι απύρετος από το πρωί και δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε μπούκωμα ούτε συνάχι ούτε βήχα. Την Πέμπτη το βράδυ που επέστρεψα από Αθήνα είχα ένα 37,5. Θεώρησα καλό λόγω της εποχής να κάνω το τεστ την Παρασκευή και σήμερα το μεσημέρι μου ανακοίνωσαν από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας ότι είναι θετικό. Είμαι σε απομόνωση, παραμένω στο σπίτι, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών, είμαι γενικώς πολύ καλά στην υγεία μου" υπογράμμισε και πρόσθεσε:

"Είμαι απομονωμένος από την υπόλοιπη οικογένεια. Στο υπνοδωμάτιο με δικό μου μπάνιο, μόνο η οικογένεια μου αφήνει φαγητό έξω από την πόρτα του δωματίου. Είμαι σε πλήρη απομόνωση και έτσι θα μείνω για τις υπόλοιπες 14 ημέρες. Απομόνωση μέσα στο σπίτι και βλέπουμε. Δεν χρειάζεται κανένας πανικός, ίωση είναι θα περάσει. Να Μην ανησυχεί ο κόσμος. Να ακούει τις οδηγίες των ειδικών, δεν γίνεται όλη αυτή η αναστάτωση παγκοσμίως χωρίς λόγο. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και κανένας πανικός".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση