GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ στα σούπερ μάρκετ! ΓΙΑΤΙ ο κόσμος συνωστίζεται στις λαϊκές παρά τον κορονοϊό...

Christoforidis Ioannis Λαικη αγορα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ σημερα. Η λαικη αυτη ειναι η μεγαλυτερη της ΑΘΗΝΑΣ.Η ΛΑΙΚΗ αυτη ξεκιν...

Christoforidis Ioannis
Λαικη αγορα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ σημερα. Η λαικη αυτη ειναι η μεγαλυτερη της ΑΘΗΝΑΣ.Η ΛΑΙΚΗ αυτη ξεκιναει στις 6 και τελειωνει στις 5 ενω επρεπε να τελειωνει στις 3.30.
Σημερα γινοταν πραγματι στην λαικη αυτη καποιες στιγμες πανικος και τεραστιος συνωστισμος καθως και πεταμενα γαντια παντου. Πριν απο 20 λεπτα με παρεμβαση της αστυνομιας η λαικη διαλυθηκε.
Καποιοι βριζουνε τον κοσμο αυτο που πηγε σημερα απο την λαικη ακομα και απο το ΧΑΛΑΝΔΡΙ τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ και αλλες περιοχες της ΑΘΗΝΑΣ και ακουσα καποιους παρουσιαστες γιατι παει ο κοσμος στην ΛΑΙΚΗ.
Ο κοσμος παει στην λαικη για μπορει να βρει τα μηλα με 0.60 λεπτα ενω στα σουπερ μαρκετ ειναι 1.20 μπορει να βρει φραουλες με 1.00 ευρω το κιλο- ενω υπηρχε και καποιος που πουλουσε με 0.50- γιατι μπορει να βρει μπανανες με 0,80 ακτινιδια με 0,50 το ιδιο και ντοματες.
ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση