GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπρηστικές δηλώσεις από Ερντογάν: Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον Μητσοτάκη

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την Ελλάδα και το μεταναστευτικό. “Η Ελλ...

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την Ελλάδα και το μεταναστευτικό.
“Η Ελλάδα καταδιώκει τους πρόσφυγες. Οι πόρτες μας δεν κλείνουν και δεν θα συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα. Οι Έλληνες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον πέντε άτομα στα σύνορα, με βάση όσα ξέρω έως τώρα. Επιπρόσθετα, βουλιάζουν βάρκες και η προσέγγισή τους είναι βίαιη. Οι πρόσφυγες θα πάνε όσο πιο μακριά μπορούν, δεν τους υποχρεώνουμε να φύγουν από τη χώρα μας”, είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Μόσχα.
“Τα σύνορά μας δεν θα κλείσουν. Ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός Μπορίσοφ ζήτησε να συναντηθούμε στη Σόφια και να προσκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ημέρα που μου το πρότεινε, πληροφορήθηκα ότι σημειώθηκαν θάνατοι στα σύνορα. Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο και να φωτογραφηθώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μιλήσαμε αρκετά εκείνο το βράδυ και προσπάθησαν να με πείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτά τα πράγματα δε είναι τόσο απλά. Πολιτικοί σαν αυτόν πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι τόσο φθηνές” πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση