GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάκιγχαμ: Καθησυχάζουν για την υγεία της βασίλισσας με μία φωτογραφία

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επέμεναν το βράδυ της Τετάρτης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι ο πρί...

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επέμεναν το βράδυ της Τετάρτης ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Κάρολος διεγνώσθη με κορονοϊό. Ο 71χρονος πρίγκιπας συνάντησε την 93χρονη μητέρα του πριν από δύο εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου.

Ο γιατρός του Κάρολου είναι πεπεισμένος ότι ο πρίγκιπας κόλλησε τον ιό το νωρίτερο στις 13 Μαρτίου βάσει του διαστήματος που αυτός εμφάνισε συμπτώματα. Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα βγήκε αρνητική στο τεστ αλλά παραμένει σε απομόνωση, μακριά από τον Κάρολο στο κατάλυμά τους στη Σκωτία, όπου διαμένουν αυτό το διάστημα και οι δύο.

Αν και τα Ανάκτορα αρνούνται να σχολιάσουν αν η βασίλισσα υπεβλήθη σε τεστ, ο εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι εκείνη είναι μια χαρά.

Μάλιστα, σε μία ασυνήθιστη κίνηση, σύμφωνα με την Daily Mail, προκειμένου να πείσουν για την αλήθεια σχετικά με την κατάστασή της, τα Ανάκτορα έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της βασίλισσας κατά την εβδομαδιαία τηλεφωνική επικοινωνία της με τον πρωθυπουργό, από το Κάστρο της στο Ουίνδσορ όπου είναι σε καραντίνα με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση