GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σύμφωνα με δημοσκόπηση -ΒΙΝΤΕΟ

Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της MRB ...

Επτά στους δέκα εγκρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με την έρευνα της MRB για το Star, ενώ το 56,2% των πολιτών θεωρεί ότι ο κορονοϊός είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, το 70,7% των πολιτών θεωρεί «σίγουρα και μάλλον θετικά» τα μέτρα της κυβέρνησης.Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ: Το 41,9 % την θεωρεί πολύ και αρκετά υπεύθυνη ενώ το 39,5% λίγο ή καθόλου υπεύθυνη. Αρνητικά αξιολογεί το 55,7% την στάση της Εκκλησίας.
Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 55,7% θεωρεί ότι η πολιτεία και η κρατικοί φορείς θα μπορέσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού ενώ το 39.7% θεωρεί ότι δεν θα μπορέσουν να την περιορίσουν.
Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση