GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα σε πλοίο που θα καταπλεύσει στη Ραφήνα

Συναγερμός έχει σημάνει στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Θεολόγος Π”, καθώς ένα μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα για...

Συναγερμός έχει σημάνει στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Θεολόγος Π”, καθώς ένα μέλος του πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό. Το πλοίο, που δεν έχει επιβάτες, αναμένεται να καταπλεύσει από ώρα σε ώρα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον εργαζόμενο αναμένεται να παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος.

Σημειώνεται πως έως ότου βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης και διαπιστωθεί εάν ο εργαζόμενος έχει προσβληθεί από τον ιό, το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος (40 άτομα) θα βρίσκονται σε καραντίνα.

Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο 'Ανδρο-Τήνο- Μύκονο, με επιστροφή. Στην Άνδρο αποβίβασε 17 επιβάτες, 13 στην Μύκονο και 8 στην Τήνο, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες να παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα του τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση