GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Πρόεδρος Εργαζομένων: Το Νοσοκομείο Καστοριάς πρέπει να κλείσει και να απολυμανθεί

«Από τα 18 κρούσματα στην Καστοριά, οι δέκα είναι συνάδελφοι. Το νοσοκομείο πρέπει να κλείσει, να απολυμανθεί, να γίνει έλεγχος των εργαζ...

«Από τα 18 κρούσματα στην Καστοριά, οι δέκα είναι συνάδελφοι. Το νοσοκομείο πρέπει να κλείσει, να απολυμανθεί, να γίνει έλεγχος των εργαζομένων, για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί», τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Χρήστος Κουσουρής, πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Καστοριάς.
«Είχαμε πάρει από την αρχή τα μέτρα που έπρεπε», επεσήμανε ο ίδιος, τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Καστοριά, καθώς «το νοσοκομείο θα πρέπει να ανταπεξέλθει στα πολλά κρούσματα».
Ο κ. Κουσουρής έκανε και έκκληση για μάσκες από άλλα νοσοκομεία. «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με ένα 30% του προσωπικού. Υπάρχει εξουθένωση. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και οι καθαρίστριες, όλοι δίνουν μάχη κάθε μέρα», κατέληξε ο κ. Κουσουρής.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση