GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Σήμερα οι αποφάσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τηλεφωνική συνομιλία θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με τον πρόεδρο της Διεθ...

Τηλεφωνική συνομιλία θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Φαίνεται ότι οι οριστικές αποφάσεις της ΔΟΕ σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα επισπευσθούν, εξαιτίας της μεγάλης πίεσης για αναβολή που δέχεται αλλά και της παραδοχής των Ιαπώνων διοργανωτών πως οι Αγώνες δεν μπορούν να γίνουν κανονικά, πριν ο κόσμος να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sankei, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας συζητά με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ανώτερο για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση