GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Παππά: Όταν δεν επικοινωνώ με κάποιον, φαίνεται - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σημασία της ουσιαστικής επικοινωνίας και κατά πόσο μπορεί κάποιος να εκφράσει τι πραγματικά νιώθει απέναντι στον συνομιλητή το...

Για τη σημασία της ουσιαστικής επικοινωνίας και κατά πόσο μπορεί κάποιος να εκφράσει τι πραγματικά νιώθει απέναντι στον συνομιλητή του μίλησε η Ιωάννα Παππά.

Όπως τόνισε η ηθοποιός "έχει να κάνει με τη διάθεση του καθενός να φέρεται με ειλικρίνεια και γνησιότητα απέναντι στα πράγματα. Να μην ντρέπεται να πει τη γνώμη του, να μην ντρέπεται να δείξει τη γνησιότητά του, όταν διαφωνεί να μην φοβάται να κοντραριστεί και ίσως έτσι έχει την ευκαιρία να συναντηθεί πραγματικά".

Και πρόσθεσε: "Όταν μου συμβαίνει κάτι δεν μπορώ να το κρύψω εύκολα, οπότε στις περιπτώσεις που δεν επικοινωνώ πραγματικά, φαίνεται και εκεί σταματά η επικοινωνία, κατεβάζω κουρτίνα αλλά πάντα δίνεις μια ευκαιρία. Όμως ο χρόνος είναι πολύτιμος και τη στιγμή που νιώθεις ότι κάτι δεν χρειάζεται παραπάνω, να έχεις το θάρρος να το σταματήσεις και να δώσεις την ευκαιρία και στον άλλον άνθρωπο να μην ταλαιπωρείται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση