GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ το Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Πάτρας

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για την 21η αγωνιστική της Α2 θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου στο Σ...

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας για την 21η αγωνιστική της Α2 θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου στο ΣΕΦ Β’ λόγω της έξαρσης του κορονοϊού. Πρόκειται για εξέλιξη που σχετίζεται με την ανακοίνωση του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, σύμφωνα με την οποία οι ομάδες από Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών όταν θα αγωνίζονται εκτός έδρας.Οι φιλοξενούμενοι είχαν ζητήσει να αναβληθεί η αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση:

"Ο αυριανός (σσ σημερινός) (07/03) αγώνας του Ολυμπιακός B' Piraeus με τον Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ Β' κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

"Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα πως οι ομάδες από Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών όταν θα αγωνίζονται εκτός έδρας, οι παρακάτω αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Α2 ΑΝΔΡΩΝ) ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ) ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ)".".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση