GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός-Πάτρα: Με μεγάφωνα οι αστυνομικοί ζητούν από τον κόσμο να πάει σπίτι - ΒΙΝΤΕΟ

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε η απόφαση πολλών Πατρινών να επισκεφθούν, το απόγευμα της Πέμπτης, το Νότιο Πάρκο για να κά...

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε η απόφαση πολλών Πατρινών να επισκεφθούν, το απόγευμα της Πέμπτης, το Νότιο Πάρκο για να κάνουν τον περίπατό τους και να περάσουν την ώρα τους. Όπως είναι γνωστό, η κυβέρνηση εδώ και μέρες καλεί τους πολίτες να μείνουν σπίτι, σε μία προσπάθεια να επιβραδυνθεί η διασπορά του κορονοϊού στη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, από χθες ισχύει η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων, με πρόστιμο για τους παραβάτες ύψους 1.000 ευρώ στον καθένα.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο Νότιο Πάρκο και καλούν τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους, να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. Μάλιστα χρησιμοποιούν μικροφωνική προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή αλλά και για να ακουστεί το κάλεσμά τους.

Να σημειωθεί ότι από προχθες το βράδυ, που ανακοινώθηκε η αυστηροποίηση των μέτρων για την αποφυγή των συναθροίσεων, η Αστυνομία στην Πάτρα βρίσκεται επί ποδός, ώστε να αποτρέψει τους πολίτες να συγκεντρώνονται σε ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως πληροφορείται το thebest.gr, είναι συνεχείς οι παρεμβάσεις των αστυνομικών σε αυλές σχολείων, σε χώρους άθλησης, αλλά ακόμη και έξω από καφέ που λειτουργούν ως take away, όπου παρατηρείται συγκέντρωση ατόμων. Οι αστυνομικοί κάνουν συστάσεις και καλούν τους πολίτες να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Νότιο Πάρκο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση