GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει επέκταση των κυρώσεων στην Τουρκία

Τη μονομερή, εκ μέρους της Τουρκίας, κατάθεσης συντεταγμένων που καλύπτει την ελληνική υφαλοκρηπίδα, καταγγέλλει ο αρχηγός της αξιωμα...

Τη μονομερή, εκ μέρους της Τουρκίας, κατάθεσης συντεταγμένων που καλύπτει την ελληνική υφαλοκρηπίδα, καταγγέλλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η μονομερής κατάθεση συντεταγμένων από την Τουρκία που καλύπτουν προκλητικά την ελληνική υφαλοκρηπίδα, η οποία έγινε γνωστή παραμονή της εθνικής μας επετείου, αποτελεί απαράδεκτη κλιμάκωση των τουρκικών επιθετικών ενεργειών απέναντι στην Ελλάδα».

Δηλώνει επίσης ότι «η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να θέσει το θέμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και να ζητήσει την επέκταση των κυρώσεων στην Τουρκία για ενέργειες εταιρειών της επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας», και καταλήγει λέγοντας «οποιαδήποτε ενέργεια κατάθεσης συντεταγμένων από την Ελλάδα, πρέπει να συνοδευτεί από σαφές ευρωπαϊκό μήνυμα στην Τουρκία ότι ως εδώ και μη παρέκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση