GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πτήση του Μητσοτάκη και της ηγεσίας της Ε.Ε. πάνω από τον Έβρο - Βίντεο μέσα από το ελικόπτερο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στον 'Έβρο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής...

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στον 'Έβρο τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι, τον Μαργαρίτη Σχοινά, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών της Κροατίας, Νταβόρ Μποζίνοβιτς.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκης και οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών πέταξαν με ελικόπτερο Σινούκ κατά μήκος των συνόρων του Έβρου προκειμένου να δουν την κατάσταση που επικρατεί.
Στη συνέχεια προσγειώθηκαν στην Ορεστιάδα και κατευθύνθηκαν στο στρατιωτικό Φυλάκιο 1 των Καστανιών. Εκεί είδαν κατεστραμμένα οχήματα από πέτρες που είχαν πεταχτεί από την άλλη πλευρά καθώς και καπνογόνα τουρκικής προέλευσης που εκτοξεύτηκαν κατά των ελληνικών δυνάμεων.
Επισκέφτηκαν το σημείο που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα και επέστρεψαν στο Φυλάκιο όπου έγινε ενημέρωση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.
Επίσης, προβλήθηκε βίντεο με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πίεση στα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και σύνορα της Ευρώπης, μεθοδεύεται από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση