GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: "Τρέχει" το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που «τρέχει» το καλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη ανάμεσα στις ομάδες που εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς...

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που «τρέχει» το καλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη ανάμεσα στις ομάδες που εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ήττα, αφού συμπλήρωσε 36 αγώνες χωρίς να έχει χάσει!

Η τελευταία φορά που ηττήθηκε στη Super League 1 ο Ολυμπιακός ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2019 από τον ΠΑΟΚ (3-1) στην Τούμπα για την 20ή αγωνιστική.

Πίσω από την ομάδα του Πειραιά βρίσκεται η ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ με 29 παιχνίδια (τελευταία ήττα στις 5/5/19/, 2-3 από την Μπνέι), ακολουθεί η βουλγαρική Λουντογκόρετς με 28 (τελευταία ήττα στις 26/4/19, 2-1 από την Τσέρνο Μόρε) και η Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ με 18 (τελευταία ήττα στις 11/5/19, 2-0 από την Λίνκολν).

Επιπλέον, οι ερυθρόλευκοι είναι μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της Ευρώπης, ενώ έχουν και την τέταρτη καλύτερη άμυνα ανάμεσα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ύστερα, δε, από την ήττα (3-0) της Λίβερπουλ από τη Γουότφορντ δεν υπάρχει αήττητη ομάδα ανάμεσα στα 10 πρώτα πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA.

Επίσης, σταμάτησε και το αήττητο της Σαχτάρ Ντόνετσκ από την Ουκρανία (17-2-1), αφού έχασε χθες με 1-0 από την Βόρσκλα Πόλταβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση