GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβρος: Επεισόδια, χημικά και πετροπόλεμος στις Καστανιές – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μεταναστών έχουν ξεσπάσει αυτή την ώρα στο τελωνείο των Καστανεών, στον Έβρο. Σύμφωνα ...

Νέα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και μεταναστών έχουν ξεσπάσει αυτή την ώρα στο τελωνείο των Καστανεών, στον Έβρο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετανάστες και πρόσφυγες που είναι συγκεντρωμένοι στην περιοχή πετούν πέτρες και ξύλα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που έχουν παραταχθεί και οι οποίες επιχειρούν να τους απωθήσουν με χημικά, δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Στην επιχείρηση αναχαίτισης οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν και όχημα ρίψης νερού. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το GRTimes.gr δυνάμεις του στρατού κινήθηκαν κατά μήκος του φράχτη, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο μεταναστών. Η ίδια πηγή αναφέρει πως υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και ασθενοφόρο μετέβη στο σημείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα του στρατού και της αστυνομίας έχουν υποστεί φθορές από τον πετροπόλεμο. 

Δείτε τα βίντεο που μεταδίδει το GRTimes.gr από το σημείο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση