GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Πλαφόν τρία αντισηπτικά ανά πελάτη

"Είναι ευθύνη της κάθε αλυσίδας πώς θα εφαρμόζει το μέτρο... Εάν περιμένετε το κράτος να βάλει έναν χωροφύλακα δίπλα από τον κάθε άν...

"Είναι ευθύνη της κάθε αλυσίδας πώς θα εφαρμόζει το μέτρο... Εάν περιμένετε το κράτος να βάλει έναν χωροφύλακα δίπλα από τον κάθε άνθρωπο, δεν θα γίνει και δεν πρέπει. Οι υπηρεσίες security των σούπερ μάρκετ έχουν αναλάβει την υποχρέωση να φροντίζουν να τηρούνται οι αποστάσεις. Θα τηρηθεί ο κανονισμός που είναι ένα άτομο ανά δέκα μέτρα", είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Ιωσήφ Καλαμαράκη, σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στα σούπερ μάρκετ.
"Επάρκεια αγαθών υπάρχει. Βάλαμε πλαφόν τρία αντισηπτικά ανά πελάτη. Είμαστε σε έκτακτες συνθήκες, σε έκτακτες συνθήκες θα έχουμε έκτακτα μέτρα", σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:
"Ήδη έχουμε δώσει το δικαίωμα στα σούπερ μάρκετ να κάνουν και την Κυριακή delivery και ήδη συζητάμε επέκταση του ωραρίου".
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε ότι εντός της ημέρας υπάρχει εκ νέου σύσκεψη με προμηθευτές και παράγοντες της αγοράς για το θέμα των αντισηπτικών, των μασκών και του υγειονομικού υλικού.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση