GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ιμπραΐμοβιτς τρολάρει τον κορονοϊό: Αν δεν έρθει ο ιός σε μένα, θα πάω εγώ σ' αυτόν - ΒΙΝΤΕΟ

H Ιταλία περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε και να ευαισθητοποιήσει,...

H Ιταλία περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε και να ευαισθητοποιήσει, αλλά και με το γνωστό χιούμορ του να στείλει το μήνυμά του.

«Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω ν' ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα.

Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορονοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιό», ανέφερε στο μήνυμά του ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

L’Italia mi ha sempre dato tanto, e in questo momento drammatico devo e voglio fare qualcosa di concreto per aiutare un paese che amo. Insieme alle persone che lavorano con me abbiamo deciso di creare una raccolta fondi per gli ospedali Humanitas e di sfruttare la mia visibilità per diffondere il messaggio a più persone possibile. Conto sulla generosità dei miei colleghi, di tutti gli sportivi professionisti e di chi ha voglia di dare un piccolo o grande contributo in base alle proprie possibilità, per dare un calcio a questo virus. La questione è seria e c’è bisogno di un aiuto che non consiste solamente in un video. Insieme possiamo davvero aiutare gli ospedali e medici e infermieri che lavorano ogni giorno senza sosta per salvarci la vita. Perché oggi siamo noi a tifare per loro! Diamo un calcio al coronavirus insieme per vincere questa partita! E ricordate: se il virus non va da Zlatan, Zlatan va dal virus! Link in bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις 18 Μάρ, 2020 στις 6:04 πμ PDT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση