GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Βουτσάς: Η Φίνος Φιλμ τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό βίντεο

Ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όλη η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικο...

Ο Κώστας Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όλη η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον «αιώνιο έφηβο» του ελληνικού κινηματογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.
Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ίσως ο πιο καταξιωμένος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έβαλε τη δική του σφραγίδα σε κωμωδίες, οι οποίες απέκτησαν διαχρονική αξία και προβάλλονται αδιάλειπτα στην μικρή οθόνη. Η Φίνος Φιλμ ήταν για τον Κώστα Βουτσά ένα από τα πολυτιμότερα κεφάλαια της ζωής και της καριέρας του. Με τη Φίνος Φιλμ, ο Κώστας Βουτσάς γύρισε 30 ταινίες.
Η Φίνος Φιλμ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της Κώστα με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση