GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταναστευτικό: Τους πρέσβεις των κρατών - μελών της Ε.Ε. ενημερώνει ο Δένδιας

Τους πρέσβεις των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενημερώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Ο κ. Δένδιας πραγματοποιεί ενημέ...

Τους πρέσβεις των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενημερώνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας πραγματοποιεί ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις σε μεταναστευτικό και την προστασία των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων από τις ελληνικές αρχές, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στo twitter.
Στο μεταξύ σημειώνεται ότι στον Έβρο, πραγματοποιεί περιοδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης και συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν, όπως αναφέρει το Μαξίμου σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, με χειροκροτήματα, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την αποφασιστική στάση και πολιτική που τηρεί η κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός στάθηκε, μεταξύ άλλων, για καφέ με τις τοπικές αρχές.
«Το ηθικό είναι ακμαιότατο, κάνουμε τη δουλειά μας, όλη η κοινωνία ενωμένη, καθώς είναι εθνική η προσπάθεια, δεν θα περάσει κάνεις παράνομα», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εκβιάζεται και δεν θα εκβιαστεί. «Τα σύνορα της Ελλάδας, είναι σύνορα της Ευρώπης», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Στις 13:05 αναμένεται να υποδεχθεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.
Την ίδια ώρα θα φτάσουν στην Αλεξανδρούπολη ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας, Ντάβορ Μποζίνοβιτς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην επίσκεψη στον Έβρο.
Στη συνέχεια, οι αξιωματούχοι θα πετάξουν με ελικόπτερο πάνω από τα χερσαία σύνορα με την Τουρκία και στις 14:15 θα προσγειωθούν στην περιοχή της Ορεστιάδας, όπου θα επισκεφτούν το Φυλάκιο 1. Θα ακολουθήσει ενημέρωση από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση