GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: "Ομερτά" για τις εξωσυζυγικές σχέσεις - Ασθενείς δεν αποκαλύπτουν τις "πονηρές" επαφές τους

Η ιχνηλάτηση των "ορφανών" κρουσμάτων του κορονοϊού από το ειδικό κέντρο της ΓΑΔΑ "σκοντάφτει" στις... εξωσυζυγικ...

Η ιχνηλάτηση των "ορφανών" κρουσμάτων του κορονοϊού από το ειδικό κέντρο της ΓΑΔΑ "σκοντάφτει" στις... εξωσυζυγικές σχέσεις που κρατούν κλειστά τα στόματα! Παρά τους κινδύνους που επισύρει η σιωπή τους, κάποιοι που βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό τηρούν μία ιδιότυπη "ομερτά" και αρνούνται να αποκαλύψουν στους αστυνομικούς τα στοιχεία των παράνομων εραστών ή των ερωμένων τους, για να αποφύγουν το σκάνδαλο και να μην κλείσουν τα σπίτια τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Την ώρα που ο πλανήτης συγκλονίζεται από τη φονική πανδημία και η πλειονότητα των πολιτών δίνει μάχη για τον περιορισμό των κρουσμάτων τηρώντας τις οδηγίες των Αρχών και μένοντας σπίτι, οι ασυγκράτητοι εραστές εξελίσσονται σε τροχοπέδη της προσπάθειας για την ανίχνευση και τον εντοπισμό των φορέων του ιού.

Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ που μάχονται κατά του κορονοϊού, ορισμένοι φορείς ή νοσούντες λένε ψέματα για τις επαφές που είχαν το προηγούμενο διάστημα και αρνούνται να αποφύγουν όλα τα πρόσωπα με τα οποία έχουν έρθει σε επαφή.Σύμφωνα με την Espresso, οι περίπου 100 αστυνομικοί που στελεχώνουν το ειδικό κέντρο ιχνηλάτησης της ΓΑΔΑ, υπό την εποπτεία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, έχουν ασχοληθεί ως τώρα με το "ξεψάχνισμα" 120 κρουσμάτων κορονοϊού.

Μέσα από τη διαρκή συνεργασία τους με υπεύθυνους στον ΕΟΔΥ έρχονται σε επαφή με τους φορείς του ιού προκειμένου να χαρτογραφήσουν τον κύκλο συναντήσεων που είχαν τις τελευταίες ημέρες, ώστε να διαπιστωθεί πώς νόσησαν αλλά και σε ποιους μπορεί να μετέδωσαν τον ιό. Μόνο που, όπως διαπιστώνουν, δεν λένε όλοι την αλήθεια, Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τους διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρχει πλήρης τήρηση του απορρήτου των στοιχείων τους, κάποιοι δεν φέρεται να πείθονται και αρνούνται πεισματικά να "προδώσουν" τους εραστές τους ή ενδεχομένως άλλες ύποπτες επαφές τους, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη δημόσια υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση