GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. Χαιρετάκης: Μια απάντηση στην Έλενα Ακρίτα...

Μιχάλης Χαιρετάκης Την Elena Akrita την είχα γνωρίσει πριν απο αρκετά χρόνια προσωπικά ως πελάτισσα 5στερου ξενοδοχείου στο Καβούρι το ...

Μιχάλης Χαιρετάκης
Την Elena Akrita την είχα γνωρίσει πριν απο αρκετά χρόνια προσωπικά ως πελάτισσα 5στερου ξενοδοχείου στο Καβούρι το οποίο με το συνέταιρό μου τότε είχαμε πελάτη. 2007 αν δεν με απατάει η μνήμη μου.
Έμενε τότε σε μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου γιά μεγάλο διάστημα. Μάλιστα είχα πάει και στο εξοχικό της στην Ανάβυσσο να την βοηθήσω με τον υπολογιστή της, αν και δεν κάναμε υποστήριξη υπολογιστών αλλά IT management (το έκανα ως χάρη σε "φίλη" τότε, έτσι τη θεωρούσα τότε, έτσι νόμιζα).
Τότε ήμουν ο Μιχάλης και αυτή η Ελενα και στο εξοχικό της είχα γνωρίσει επίσης τον σύντροφό της, τη μητέρα της και τον γιό της που ήταν παρόντες.
Φυσικά όπως και σε πολλούς/πολλές που θεωρώ φίλους/φίλες δεν πήρα πότε ένα ευρώ ως αμοιβή,
Χαθήκαμε απο τότε, αυτή επέλεξε να στηρίζει Σύριζα και όλους όσοι έμπαιναν παράνομα στη χώρα, πρόσφυγες ή μετανάστες, εγώ πάλι τον φτωχό και τον αδύναμο που αλλιώς θα πέσει θύμα του φασίστα και του λαϊκιστή.
Κλαίω όχι για το προσφυγόπουλο που η ηλικία του ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ και αλλάζει τις χώρες καταγωγής και τα ονόματεπώνυμά του σα να είναι πουκάμισα, αλλά για το παιδί με το κομμένο ρεύμα που διαβάζει κάτω απο το φώς του κεριού και της λάμπας του δρόμου μέσα στο κρύο βράδυ.
Αν αυτό με κάνει στα μάτια της «κυριούλη» δε με ενοχλεί καθόλου, γιατί στην ψυχή μου και την εκτίμηση των άλλων θεωρώ ότι είμαι κύριος. Αυτά.
ΥΓ. Μπορεί φυσικά να παραθέσει την απάντησή μου στον τοίχο της ή να γράψει εδώ από κάτω τη δική της απάντηση, αφού ο δικός μου τοίχος είναι ανοιχτός σε όλους.


1 σχόλιο

  1. Ν' αγιάσει το στόμα σου.
    Από μεγάλα λόγια "αριστερών" με δεξιές τσέπες χορτάσαμε...
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση