GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Θράκη

Τα δύο πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται επίσημα στη Θράκη.Πρόκειται για έναν στρατιωτικό μουσικό ο οποίος βρέθηκ...

Τα δύο πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται επίσημα στη Θράκη.Πρόκειται για έναν στρατιωτικό μουσικό ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό, και βρίσκεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς και για έναν φοιτητή που διαγνώστηκε θετικός στον ιό στη Θεσσαλονίκη αλλά μεταφέρθηκε λόγω εντοπιότητας στη Θράκη.

Τα δύο κρούσματα προς το παρόν δεν φαίνεται να προκαλούν ανησυχία, καθώς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό ο στρατιωτικός υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο στρατόπεδο του.Οι αρμόδιοι βρίσκονται στη διαδικασία εντοπισμού των ατόμων που ήρθαν σε επαφή μαζί του, ώστε να εξεταστούν.

Την ίδια στιγμή και μια γυναίκα από τη Βελόνη, της Ξάνθης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη. Αρχικά υπήρξαν πληροφορίες πως πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με καρδιακά προβλήματα ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση