GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μηταράκης: Τέλος τα επιδόματα σε όσους παίρνουν άσυλο!

“Στόχος μας είναι να δίνουμε άσυλο σε αυτούς που δικαιούνται σε δύο-τρεις μήνες και από εκεί και πέρα κόβουμε επιδόματα και φιλοξενία για...

“Στόχος μας είναι να δίνουμε άσυλο σε αυτούς που δικαιούνται σε δύο-τρεις μήνες και από εκεί και πέρα κόβουμε επιδόματα και φιλοξενία γιατί όλα αυτά λειτουργούσαν θελκτικά για να έρθουν στην χώρα μας και να εκμεταλλευτούν όλες αυτές τις παροχές”, είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
“Η Ελλάδα κόβει αυτές τις παροχές. Όποιος παίρνει άσυλο μετά είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Υπάρχουν κάποια προγράμματα ένταξης, υπάρχουν κάποια προγράμματα στήριξης αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να χρηματοδοτούμε αυτά τα πράγματα” ανέφερε ο κ. Μηταράκης και σημείωσε ότι “έχουν πάρει ήδη άσυλο και είναι σε δομές με παροχές 11.200 άτομα. Αυτά κόβονται μέσα στο Μάρτιο”.
Σχετικά με την παρενόχληση σκάφους του ελληνικού λιμενικού από τουρκική ακταιωρό στη Λέσβο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου είπε: “Απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια της Τουρκίας που δείχνει τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως χώρα αλλά δείχνει και την αντίδρασή μας η οποία είναι ισχυρή, είναι αποφασιστική και γίνεται με την ενότητα του ελληνικού λαού από πίσω”.
Ο κ. Μηταράκης, σημείωσε πως “είναι συγκινητικό πως οι τοπικές κοινωνίες στηρίζουν τα σώματα ασφαλείας που δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για να σφραγίσουν τα σύνορα μας απέναντι σε μία ασύμμετρη απειλή που έρχεται από την απέναντι χώρα οργανωμένα”.
Πηγή πληροφοριών: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση