GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες και το μάθημα κολύμβησης

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την προσω...

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και του μαθήματος της κολύμβησης.
Στην απόφαση που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, επισημαίνεται ότι αναστέλλονται ( από 10-03-2020 έως και 22.03.2020) α)η διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου, με δεδομένο ότι απαιτούνται οργανωμένες και μαζικές μετακινήσεις μαθητών/τριών για τη διεξαγωγή τους εντός της χώρας, β) οι μετακινήσεις των μαθητών/τριών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης εκτός σχολικής μονάδας για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις.
Επίσης, αναστέλλονται για το συγκεκριμένο διάστημα οι μετακινήσεις των μαθητών/τριών από και προς τις κολυμβητικές δεξαμενές για τη διδασκαλία του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής. Στην απόφαση σημειώνεται ότι οι ενδοσχολικές αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται εντός των σχολείων και κατά συνέπεια δεν απαιτούνται μετακινήσεις μαθητών/τριών διεξάγονται κανονικά.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση