GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνηση: Χάος στους δρόμους της Αττικής - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αττικής λόγω της βροχής που έχει ξεσπάσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η κίνηση δοκιμάζει την υπο...

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αττικής λόγω της βροχής που έχει ξεσπάσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η κίνηση δοκιμάζει την υπομονή των οδηγών καθώς χτυπά... κόκκινο.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αττική Οδό, έως την Αθηνών - Λαμίας προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης από την Αγία Παρασκευή έως τη Λεωφόρο Κηφισίας (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού) προς Ελευσίνα. Καθυστερήσεις 10'-15' από Μεταμόρφωση έως Λ.Κηφισίας προς Αεροδρόμιο.

Αλλά και σε άλλους δρόμους η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται σημειωτόν. Στον Κηφισό τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα και στα δύο ρεύματα. Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στη Μεσογείων, στην Κηφισίας (κυρίως στο ρεύμα της καθόδου), στη λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Χαϊδαρίου, στην Κατεχάκη προς Μεσογείων κυρίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση