GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλλη Κοκκίνου: Το μήνυμα της για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της με Καρρά, Πλούταρχο και Στικούδη

Αυλαία ρίχνουν πρόωρα στις εμφανίσεις τους λόγω κορονοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πολύταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικ...

Αυλαία ρίχνουν πρόωρα στις εμφανίσεις τους λόγω κορονοϊού ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πολύταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στο τέλος των εμφανίσεων της στο νυχτερινό κέντρο “Ιερά Οδός”.

“Ένας υπέροχος χειμώνας στην Ιερά Οδό ... 4 μήνες που παρέα με τον Βασίλη Καρρά , τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη είχαμε μια απροβλημάτιστη και γεμάτη χαμόγελα συνεργασία! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίξατε όλους αυτούς τους μήνες καθώς στην επιχείρηση και όλους τους εργαζόμενους στην Ιερά Οδό που έδωσαν το 100% για την δική σας διασκέδαση! Θα τα πούμε πολύ σύντομα”, ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία η Έλλη Κοκκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση