GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Χρησιμοποιούν την επιδημία για να εξαπατήσουν πολίτες στην Κρήτη

Δεν έχουν τον θεό τους οι απατεώνες καθώς, όπως φαίνεται, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ακόμα και τον κορονοϊό για να μπουν σε σπίτια κα...

Δεν έχουν τον θεό τους οι απατεώνες καθώς, όπως φαίνεται, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν ακόμα και τον κορονοϊό για να μπουν σε σπίτια και να εξαπατήσουν τους πολίτες.
Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη στην περιοχή του Γαζίου του δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη όταν μία γυναίκα προφασίστηκε πως ήταν «υπάλληλος κέντρου υγείας» και πως ήθελε να μπει στο σπίτι των ανθρώπων για να τους «ενημερώσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με την εμφάνιση του κορονοϊού».
Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε σε γνώση της δημοτικής αρχής του Μαλεβιζίου που επικοινώνησε με την ΤΟΜΥ της περιοχής και διαπίστωσε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια διαδικασία ενημέρωσης σε εξέλιξη.
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου Μαλεβιζίου:
Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους δημότες ότι περιήλθε σε γνώση της Κοινωνικής του Υπηρεσίας περιστατικό που σημειώθηκε μεσημεριανή ώρα σε περιοχή του Γαζίου, για το οποίο ενημερώθηκε αρμοδίως το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.
Συγκεκριμένα, γυναίκα, προφασιζόμενη ιδιότητά της ως «Υπαλλήλου Κέντρου Υγείας» επιχείρησε να εισέλθει σε οικία στην περιοχή του Γαζίου (οδός Παγωμένου), προκειμένου να «ενημερώσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με την εμφάνιση του κορονοϊού».
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου έχει ήδη επικοινωνήσει με την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου και γνωστοποιεί στους δημότες ότι καμία τέτοια διαδικασία δε βρίσκεται σε εξέλιξη.
Παρακαλούνται οι δημότες μας και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να εισέλθει στην οικία τους, προφασιζόμενος ενημερώσεις για θέματα υγείας.
Πηγή: Cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση