GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Ο ιός ή οι φιλελεύθεροι είναι χειρότεροι; Φρικτό ερώτημα των θλιβερών καιρών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας [...] Χωρίς λαό δεν υπάρχει Πατρίδα και χωρίς Πατρίδα δεν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

[...] Χωρίς λαό δεν υπάρχει Πατρίδα
και χωρίς Πατρίδα δεν...
υπάρχει «αντι–νεοφιλελευθερισμός»,
«εξέγερση» ή «Σοσιαλισμός».
Προϋπόθεση όλων των παραπάνω είναι να
υπάρχει ο λαός μας, δηλαδή να επιβιώσει...
Συμπαραστεκόμαστε στον Λαό, συμπάσχουμε μαζί του,
τον βοηθάμε καθημερινά σε όλα τα πρακτικά θέματα
που χρειάζεται βοήθεια και μόνο έτσι
κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του.
Όποιος θέλει να κτίσει Ηθικές και Πολιτικές παρακαταθήκες
στην λαϊκή ψυχή προετοιμάζεται από τώρα.
Και τέτοιες παρακαταθήκες δεν κτίζονται με
υπερεπαναστατικούς βερμπαλισμούς,
αριστερίστικη «αντι–συστημολογία»
και ψύχωση «αντικαπιταλισμού»,
αλλά με καθημερινές πράξεις αλληλοβοήθειας
και έμπρακτης συμπαράστασης στον πάσχοντα λαό! [...]
Από το "Ρεσάλτο"
Περιοδικό Πολιτικής και Πολιτισμικής Παρέμβασης

Βιώνουμε τραγικές ώρες για την Πατρίδα μας, το Έθνος και το λαό μας.
Ο φονικός ιός σκοτώνει κι όσα "μέτρα" κι αν ληφθούν, απουσιάζει η δυνατότητα αντιμετώπισης από τις δομές Δημόσιας Υγείας, που τόσο ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα που παρέδωσαν την πατρίδα μας στους τραπεζίτες της Ε.Ε. (4ο Ράιχ), αλλά κι λεγόμενη "δικαιοσύνη" που δεν θέλησε να υπερασπιστεί τη Δικαιοσύνη και το λαό "νομιμοποίησε", μαζί η αλητεία της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας έβαλαν το δυναμίτη στο όποιο κοινωνικό κράτος.
Στην Ιταλία βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις που φθάνουν και στην Ελλάδα.
Το "μένω στο σπίτι", αλλά χωρίς ΚΑΜΙΑ δυνατότητα βοήθειας και περίθαλψης από την κατεδαφισμένη Δημόσια Υγεία, σημαίνει "Μένω στο σπίτι να πεθάνω κι έτσι να μην επιβαρύνω το σύστημα".
Τα δήθεν "μέτρα" είναι η "ομίχλη", ή "στάχτη", ο "σανός" να μην εξεγερθεί ο πολίτης εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ο κύριος ένοχος για τις δολοφονίες συμπολιτών μας. Να συνεχίσουν οι τράπεζες τους να λειτουργούν για τα δάνεια, την κλοπή των σπιτιών μας, των ζωών μας.
Οσονούπω και στην Ελλάδα η φασιστική λογοκρισία στο διαδίκτυο θα αποτελεί "νόμο" -χωρίς καν να συνεδριάσει η βουλή τους, από φόβο μην προσβληθούν οι εθνοπατέρες-, εναντίον της "διάδοσης ψευδών ειδήσεων για τον κορωνοϊό". Ήδη τα γνωστά "ELLINIKA HOAXES" των γνωστών "Υπηρεσιών" έχουν αναλάβει έργο φασιστικής φίμωσης, λογοκρισίας, αποπροσανατολισμού και σπίλωσης σε διατεταγμένη υπηρεσία και μάλιστα αμείβονται και επισήμως.
Συνεπώς... ενόψει περαιτέρω μέτρων καταστολής διακίνησης ιδεών και πληροφοριών, καλό είναι να δημιουργήσουμε έναν εναλλακτικό προσωπικό λογαριασμό (προφίλ) και στο Ρωσικό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης "https://vk.com/" (διαθέτει επιλογή ελληνικής γλώσσας, είναι πολύ απλό, εύχρηστο και κυρίως δεν λογοκρίνει), πάντα βέβαια αν δεν οδηγηθούμε σε συνθήκες Τουρκίας και πλήρης απαγόρευσης μη ελεγχόμενων δικτύων.
Όλοι θέλουν ν' αποφύγουν την οργή των συγγενών αυτών που θα σκοτώσει ο ιός, γιατί αυτοί, όλοι όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια έκαναν τις περικοπές και στη Δημόσια Υγεία.
Μπροστά στο Ολοκαύτωμα του λαού μας δεν έχει ζητηθεί ακόμη η βοήθεια της Κούβας και των φαρμάκων της, της Ρωσίας του "κακού" Πούτιν, της Κίνας...
Να μην θιγούν τα συμφέροντα των "προστατών" και συμμάχων της πολιτικής ολιγαρχίας, του δουλικού κατεστημένου.
Θα μας επιτρέψουν να "δανειστούμε"... να μας δανείσουν κι όπως "σώσαμε" τις τράπεζες τους, να "σώσουμε" τα δουλικά τους στον τόπο μας... η "βοήθεια" της δικτατορίας του ευρώ... "Χαλάρωση", "πάγωμα" βάπτισαν την οριστική κατοχή όλων των χωρών της ευρωζώνης από το 4ο Ράιχ.
Η μουσική από το Αντάρτικο τραγούδι του Ιταλικού ΕΑΜ εναντίον του ναζισμού και φασισμού, πήρε σάρκα και οστά με στίχους του σήμερα κι έγινε το τραγούδι των απελπισμένων Ιταλών.
Ένα τραγούδι που γίνεται φόβος και τρόμος για τους μενουμΕυρωπαίους της δεξιάς και της "αριστεράς" των τραπεζιτών. Το τραγουδούν, συντροφεύει αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους πολίτες που έβαλε στο περιθώριο το δουλικό στις Βρυξέλλες πολιτικό σύστημα.
Δείτε το σχετικό βίντεο... παρακάτω...

Ταυτοχρόνως, το μικρό και νεοϊδρυθέν Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας, αδελφό κόμμα του ελληνικού ΚΚΕ, μαζί με τις Εθνικοκυριαρχικές οργανώσεις πολιτών δημιούργησαν τους "κόκκινους τηλεφωνικούς αριθμούς", την "Κόκκινη Αλληλεγγύη", για βοήθεια σ' αυτούς που εγκατέλειψε το πολιτικό κατεστημένο της Ιταλίας.
"Μείνετε σπίτι", αλλά δεν μπορεί να σας επισκεφθεί γιατρός, να σας απαντήσουν στο τηλέφωνο, τεστ για τον κορωνοϊό δυσεύρετα, ή να βρείτε κρεβάτι στο νοσοκομείο -αν κάποιος κατορθώσει να φθάσει σε νοσοκομείο με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας- είναι αδύνατον.
Για να μην υπάρξει επιστροφή στην "κανονικότητα" των τραπεζιτών και του κλεπτοκρατικού πολιτικού συστήματος, έξοδο από το ευρώ, την Ε.Ε. και το Νατο.

Υ.Γ. (1). Οργανωμένο κόμμα που θα μπορούσε, αν ήθελε, να πάρει την υπόθεση του λαού στις πλάτες του και να μην κάνει "πλάτες" στους Κουίσλιγκ των Βρυξελλών, είναι το ΚΚΕ.
Μπορεί, αλλά θέλει;
Και γιατί να μην θέλει;
Το ότι στο 20ο Συνέδριο η πολιτική απόφαση ταυτίζει την έξοδο από το ευρώ ως ακροδεξιά πολιτική... ας πάψει να είναι "εμπόδιο" ιδεολογικής εμμονής... κι ας δει όλα τα αδελφά κομμουνβιστικά κόμματα της Ε.Ε. Δεν είναι "αμάρτημα" μια αλλαγή στάσης... Ας μην περιμένουμε αποκατάσταση αυτής της πολιτικής, όσο περιμέναμε για τον ΠρωτοΚαπετάνιο Άρη!

Το καταπληκτικό Αντάρτικο τραγούδι του Ιταλικού Ε.Α.Μ. για την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία στην Ιταλία, λόγω των "ευρωπαϊκών πολιτικών" στη φυλακή της ευρωζώνης, στην Ευρώπη των τραπεζιτών, με τις ευχαριστίες μας για την ανάρτηση-βοήθεια στο "omadeon":


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση