GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαβρόφ: Δεν θα σταματήσουμε τη μάχη στη Συρία για να επιλυθεί η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη

“Βόμβα” από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, εν μέσω των δραματικών εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφ...

“Βόμβα” από τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, εν μέσω των δραματικών εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά σύνορα με τους χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες, που προσδοκούν να περάσουν από τα τουρκικά στα ελληνικά εδάφη, έπειτα από την απόφαση Ερντογάν να ανοίξει τις “πόρτες” για να εκβιάσει την Ευρώπη.
Σε χθεσινές δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε κατηγορηματικά ότι η Ρωσία δεν θα σταματήσει να μάχεται κατά της τρομοκρατίας στην περιοχή Ιντλίμπ της Συρίας για να επιλυθεί η μεταναστευτική κρίση την οποία αντιμετωπίζει η Ευρώπη.
Ο Λαβρόφ έκανε τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου που έδωσε το Ελσίνκι με τον Φιλανδό ομόλογο του, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση