GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ουρές έξω από τράπεζες παρά τις οδηγίες αποφυγής συνωστισμού - ΦΩΤΟ

Ουρές στις τράπεζες παρά τις οδηγίες και τις συμβουλές των γιατρών και των ειδικών να αποφεύγεται ο συνωστισμός που "ευνοεί"...

Ουρές στις τράπεζες παρά τις οδηγίες και τις συμβουλές των γιατρών και των ειδικών να αποφεύγεται ο συνωστισμός που "ευνοεί" την εξάπλωση του κορονοϊού. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από υποκατάστημα τράπεζας στα Σεπόλια. Κάποιοι βέβαια τηρούν απόσταση μεταξύ τους, όμως, οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκες ή γάντια.

Ίδια εικόνα και έξω από τράπεζα στον Πειραιά, όπως φαίνεται στα πλάνα του ΣΚΑΪ, με τους περισσότερους να είναι ηλικιωμένοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι περιμένουν για να εξυπηρετηθούν στα ταμεία της τράπεζας είτε για να πληρώσουν υποχρεώσεις ή και για να κάνουν αναλήψεις χρημάτων. Πολλοί είναι εκείνοι που φορούν μάσκες και γάντια, όμως, υπάρχει πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και τα μέτρα προστασίας.

Κι όλα αυτά την ώρα που και το υπουργείο Υγείας έβγαλε νέο σποτάκι, σύμφωνα με το οποίο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό τόσο στα ταμεία των τραπεζών όσο και στα ΑΤΜ και προτρέπει να τους βοηθούν νεότεροι κάνοντας ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση