GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκλητική ανάρτηση του Τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών: "Συνθήκες Άουσβιτς" στον Έβρο

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων οι οποίοι επιμένουν στην προπαγάνδα τους περί άσχημης μεταχείρισης των μεταναστών από τους Έλλη...

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις των Τούρκων οι οποίοι επιμένουν στην προπαγάνδα τους περί άσχημης μεταχείρισης των μεταναστών από τους Έλληνες στον Έβρο.
Τη σκυτάλη των προκλήσεων πήρε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter κάνει λόγο για "συνθήκες Άουσβιτς".
Όπως γράφει "οι Έλληνες παίρνουν τα χρήματα, τα τηλέφωνα, τις ταυτότητες και τα ρούχα αθώων μεταναστών που θέλουν να περάσουν τα σύνορα για να κατευθυνθούν στην Ευρώπη και τους στέλνουν πίσω". Και συμπληρώνει: "η Ελλάδα και η Ευρώπη παριστάνουν τις στρουθοκάμηλους".
Μάλιστα την ανάρτησή του συνοδεύει με μια σειρά φωτογραφιών που κατά κόρον έχουν χρησιμοποιήσει τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία πρόσκεινται στην κυβέρνηση Ερντογάν για να στηρίξουν την προπαγάνδα του και την πολιτική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση