GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "καπετάνισσα" μεταφοράς δούλων για τον Σόρος & Ερντογάν στη Μυτιλήνη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Πρέπει ν' αντιμετωπιστεί αυτό το απρόσμενο σόου: το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας. ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Πρέπει ν' αντιμετωπιστεί αυτό το απρόσμενο σόου:
το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας.
Ιδού, εδώ είναι γυμνός κι όχι όμορφος:
ο ανθρωπισμός μας δεν ήταν παρά μια...
ψευδής ιδεολογία,
η εξαίρετη αιτιολόγηση της λεηλασίας.
Η  τρυφερότητες του και η λεπτολογία του εγγυώνται τις επιθέσεις μας. 
Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!»
Jean-Paul Sartre
πρόλογος στο βιβλίο του Frantz Fanon
"I dannati della Terra" (Της γης οι κολασμένοι)
-
Το πειρατικό πλοίο δουλεμπόρων που ανήκει στη ΜΚΟ «Sea Watch», της "καπετάνισσας" του Σόρος, προσπάθησε να προσεγγίσει τη Μυτιλήνη, μας πληροφορεί το "PRESS-GR": Μυτιλήνη: «Μπλόκο» σε πλοίο ΜΚΟ από τους κατοίκους στο λιμάνι του νησιού

Πρόκειται για το δουλεμπορικό πλοίο "Mare Liberum" που μεταφέρει σκλάβους για της ανάγκες του υπερεθνικού κεφαλαίου κι ανήκει στη σκοτεινή ΜΚΟ "Sea Watch Foundation".
Το μυστήριο του τεράστιου πλούτου που συγκεντρώνει αυτή η ΜΚΟ δουλεμπορίου απασχολεί της ιταλικές δικαστικές αρχές, όπως επίσης οι διασυνδέσεις με Μυστικές Υπηρεσίες. Το 2014 ο "επιχειρηματίας" Harald Höppner επενδύει μαζί με έναν συνέταιρό του  € 60.000 για την αγορά ενός παλαιού ολλανδικού αλιευτικού σκάφους. Σήμερα διαθέτουν ένα στόλο, εξοπλισμό και καλοπληρωμένο προσωπικό που έχουν βαπτίσει "εθελοντές". Δύο πλοία, το ένα με σημαία Ολλανδίας κι ένα άλλο με σημαία Νέας Ζηλανδίας, αλλά κι αεροσκάφος που υπερίπταται στη Μεσόγειο ώστε να συντονίζει τη μεταφορά δούλων στην Ευρώπη, το "Sea Watch Air".

Από πού προέρχονται τα χρήματα;
Αυτή την "αμαρτωλή" ΜΚΟ είχε απασχολήσει την Ιταλία, μετά τον εμβολισμό πλοίου του Ιταλικού Λιμενικού, για ν' αποβιβάσει σκλάβους στη Σικελία.
Να θυμηθούμε:

 




Επειδή σήμερα το υπερεθνικό κεφάλαιο, εκτός από τη δεξιά έχει εξαγοράσει το σύνολο των ΜΜΕ και της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας, αλλά κυρίως την κοσμοπολίτικη "ευρωπαϊκή αριστερά" του "δικαιωματισμού", αξίζει να σημειώσουμε πως η αριστερά, οι κομμουνιστές, τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα, μαζί κι οι κλασικοί του Μαρξισμού, αντιμετώπιζαν τη λαθρομετανάστευση:


«Πρέπει να σταματήσει η νόμιμη, ή παράνομη μετανάστευση...
Είναι απαράδεκτο να επιτρέπεται η είσοδος μεταναστών εργαζομένων στη Γαλλία, ενώ η χώρα μας έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια Γάλλων ανέργων και μετανάστες...»
Georges Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας, δημόσια ομιλία του στην Porte de Pantin (Παρίσι), 27 Μάρτη 1980.
[Βλέπε σε: Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού]


«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
[Βλέπε σε: Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση]

«Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου...
Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου...
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας...
Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών...
Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία...
»




«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός
»
Pier Paolo Pasolini

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Ομιλεί την αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»
* Υλικό προβληματισμού στο "Ρεσάλτο", Περιοδικό Πολιτικής και Πολιτισμικής Παρέμβασης: Αναρτήσεις για το Μεταναστευτικό

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση