GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Θετική η Ντέμπι Μαζάρ - Η ηθοποιός περιγράφει τα συμπτώματά του ιού - ΦΩΤΟ

Η 55χρονη ηθοποιός, Ντέμπι Μαζάρ, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram, ότι είναι θετική στον κορονοϊό και περιέγραψε τα...

Η 55χρονη ηθοποιός, Ντέμπι Μαζάρ, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο instagram, ότι είναι θετική στον κορονοϊό και περιέγραψε τα συμπτώματα που έχει. Όπως έγραψε ο σύζυγός της και οι δύο κόρες της εμφάνισαν πρώτοι τα συμπτώματα περίπου έναν μήνα πριν. “Όλο μου το σπίτι... κόλλησε ένα περίεργο μικρόβιο. Χαμηλός πυρετός, πονοκέφαλοι, πονόλαιμος, πόνοι στο σώμα, αυτιά που κουδουνίζουν και ξηρός βήχας. Σκέφτηκα, εποχική γρίπη; Όμως το νιώθαμε διαφορετικό..." προσθέτει η 55χρονη.

Δύο εβδομάδες μετά, η Μαζάρ ξύπνησε με πυρετό και έντονους πόνους στο σώμα. "Είχα πιεί μερικά κοκτέιλ το προηγούμενο βράδυ και είχα καπνίσει μερικά τσιγάρα" αναφέρει, έτσι αποφάσισε τη Δευτέρα να καλέσει έναν φίλο της γιατρό για το αν μπορούσε να κάνει το τεστ για τον Covid-19. της απάντησε αρνητικά γιατί δεν είχε όλα τα απαραίτητα συμπτώματα, δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό και δεν είχε συναντήσει κάποιον, ο οποίος νοσούσε από κορονοϊό.

“Αυτά τα κριτήρια τα βρήκα λίγο τρελά για έναν Νεοϋορκέζο, καθώς είχα μπει στο μετρό, είχα πάει στο θέαστρο, στο μανάβικο, στο φαρμακείο, στο κομμωτήριο. Ως μητέρα προσπαθούσα να προετοιμάσω το σπίτι και να πάρω προμήθειες και αντισηπτικά". Η οικογένεια της ηθοποιού παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις για τον κορονοϊό, καθώς έχει συγγενείς στην Ιταλία. Ο μεγαλύτερος φόβος της τις τελευταίες εβδομάδες ήταν η απόφαση του δημάρχου Νέας Υόρκης να μην κλείσει τα σχολεία. Τελικά η Μαζάρ έκανε το τεστ την Τρίτη και βγήκε θετική.

“Ελπίζω να έχω περάσει τα χειρότερα της νόσου ήδη. Μία μέρα νιώθω χάλια, την άλλη κανονικά. Σήμερα τα πνευμόνια μου τα αισθάνομαι βαριά, αλλά είμαι σκληρή. Να μείνετε στο σπίτι. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Καλή τύχη και με την ευλογία του Θεού".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση