GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - ΓΓΠΠ: Ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας ο εγκλωβισμός των Ελλήνων στο Λονδίνο

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δίνει εξηγήσεις σχετικά με τον εγκλωβισμό 200 Ελλήνων σε αεροδρόμιο του Λονδίνου. Η ανακοίνω...

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δίνει εξηγήσεις σχετικά με τον εγκλωβισμό 200 Ελλήνων σε αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ:

Στη συνέχεια πολλών δημοσιευμάτων για διαμαρτυρίες Ελλήνων πολιτών ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο του Λονδίνου, σας ενημερώνουμε ότι είναι σε ισχύ η ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο από τις 23-03-2020 και Ω/ 06:00.

Ως εκ τούτου, η όποια ενημέρωση των πολιτών για πραγματοποίηση πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν πολλοί Έλληνες πολίτες στο αεροδρόμιο είναι καθαρά ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών τις επόμενες ημέρες θα συγκεντρώσει όλα τα αιτήματα των Ελλήνων πολιτών και η Ελληνική Κυβέρνηση θα εξετάσει την περίπτωση να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρέψουν στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση