GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Έκτακτα μέτρα στα ναυπηγεία Σύρου

Του Χρήστου Μαζανίτη Η ΟΝΕΧ – Ναυπηγεία Σύρου προχωρά στην υιοθέτηση αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό των πιθανοτήτων εξάλειψης πι...

Του Χρήστου Μαζανίτη

Η ΟΝΕΧ – Ναυπηγεία Σύρου προχωρά στην υιοθέτηση αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό των πιθανοτήτων εξάλειψης πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού ενώ προχωρά και σε δράσεις για την θωράκιση του νησιού. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του ναυπηγείου ενώ από την Πέμπτη υπάρχει αυστηρός έλεγχος στην είσοδο και έξοδο των εγκαταστάσεων του Ναυπηγείου, από ειδικό κλιμάκιο που συνεργάζεται με τον αρμόδιο γιατρό.

Σε ό,τι αφορά όποιο πλοίο προσεγγίζει τις εγκαταστάσεις και πριν εξέλθουν του πλοίου άτομα του πληρώματός του, πραγματοποιείται απολύμανση του πλοίου και έλεγχος όλων των επιβαινόντων ναυτικών. Εκτός των εργαζομένων του Νεωρίου, οι επισκέψεις στο Ναυπηγείο από πληρώματα, τεχνικούς διευθυντές και μηχανικού πλοίων, είναι της τάξεως των 100 με 150 ατόμων μηνιαίως, για τους οποίους γίνεται πλήρη χαρτογράφηση από την εταιρεία.

Τέλος, τα ναυπηγεία έθεσαν στη διάθεση των φορέων και όλων των αρμοδίων, ιατρούς, προσωπικό και υλικά ώστε να συμβάλλουν εάν απαιτηθεί, στην γενικότερη προσπάθεια ελέγχου των επιπλέον επισκεπτών της Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση