GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός: Η λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει την παραμονή του Ελαμπντελαουί στον Πειραιά

Στην κατηγορία των παικτών που μένουν ελεύθεροι συγκαταλέγεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Super League. Το ...

Στην κατηγορία των παικτών που μένουν ελεύθεροι συγκαταλέγεται και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Super League. Το συμβόλαιο του Νορβηγού ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους. Κι αν η «επίσκεψη» του κορονοϊού μοιραία έβαλε στον…φρένο στις συζητήσεις του 28χρονου παίκτη με τους «ερυθρόλευκους», το σίγουρο είναι πως στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα δεδομένο που δύναται να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Ποιο είναι αυτό; Η αλληλοεκτίμηση στη σχέση του ποδοσφαιριστή με την πειραϊκή ομάδα. Αλληλοεκτίμηση που δεν κλονίστηκε ούτε απ΄το γεγονός πως φτάσαμε Μάρτη μήνα, χωρίς να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την κοινή πορεία τους και τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός δεν έπαψε ούτε στιγμή να βλέπει με το ίδιο μάτι (εμπιστοσύνης) τον Ομάρ και από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δεν σταμάτησε να δίνει το 100% στα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» χωρίς να βγάζει οποιοδήποτε...στράβωμα. Κάτι που όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία δεν συμβαίνει πάντα και αμφίδρομα σε περιπτώσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους και λίγους μήνες νωρίτερα η υπόθεσή τους εξακολουθεί και παραμένει στον «αέρα». Και κάτι τέτοιες λεπτομέρειες και θα πρέπει να καταγράφονται και σημειώστε πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Αυτό μπορεί να συμβεί και στην προκειμένη περίπτωση ο λόγο γίνεται για έναν παίκτη που και εκ των αρχηγών είναι κι έχει «δεθεί» σε σημαντικό βαθμό και με την ομάδα και με τους οπαδούς της αγωνιζόμενος από το καλοκαίρι του ΄14 (με μια μικρή εξάμηνη…παρένθεση στην αγγλική Χαλ Σίτι) με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έναν παίκτη που είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα, είναι αρχηγός της και έχει δεθεί πολύ με τον σύλλογο και τους οπαδούς του. Η ουσία είναι πως η υπόθεση του Ομάρ δεν έχει κλείσει οριστικά με αρνητικό τρόπο για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση