GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη με Μέρκελ, Τζόνσον και Μακρόν

Στα όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους ηγέτες της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και Βρετανίας Μ...

Στα όσα συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τους ηγέτες της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αναφέρθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν, "βρήκαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε πολλά θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και την ανθρωπιστική κρίση στο Ιντλίμπ της Συρίας, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκαν και οι λύσεις για την κρίση στη Συρία, το ζήτημα των αιτούντων άσυλο και οι σχέσεις Τουρκίας - Ε.Ε."
«Σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία που βιώνουμε σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, θα δραστηριοποιήσουμε πιο ενεργά τους μηχανισμούς διπλωματίας και συνεργασίας και θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα τις προσπάθειές μας να επιλύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό» προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση