GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι με εξαπάτησε ένας "καλοντυμένος ιερόδουλος" - ΦΩΤΟ

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια μίλησε μ...

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη της για τον αθλητισμό και τον μοιραίο τραυματισμό της που την ανάγκασε να μη λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά επίσης και για το γεγονός πως πριν από έξι χρόνια έπεσε θύμα απάτης από έναν επιτήδειο.

Όπως είπε, ήρθε κοντά στον αθλητισμό στην ηλικία των 25 και η αγάπη της για το άλμα επί κοντώ ήταν τόσο μεγάλη που την έκανε να πάρει το μεγάλο ρίσκο και να τα παρατήσει όλα για να αφιερωθεί στον πρωταθλητισμό παρά την προχωρημένη ηλικία της. Παραδέχθηκε όμως ότι ο τραυματισμός που είχε πριν από χρόνια και την ανάγκασε να μην πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της κόστισε αλλά όπως είπε δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε μετά από λίγο καιρό να ανακτήσει δυνάμεις και να “ψαχθεί” σε διαφορετικά μονοπάτια, σπουδάζοντας ψυχολογία και άλλα συναφή αντικείμενα.

Θύμα απάτης από έναν «καλοντυμένο ιερόδουλο»

Η Έρρικα Πρεζεράκου αναφέρθηκε στην ιστορία του “καλοντυμένου ιερόδουλου” που δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξηγώντας πως πρόκειται για έναν κατ΄εξακολούθηση απατεώνα που της απέσπασε πολλά χρήματα στο παρελθόν αν και εκείνη είχε επιλέξει να μην κινηθεί νομικά τότε.

Ωστόσο, πρόσφατα έμαθε πως εκείνος διαδίδει τα αντίθετα, πράγμα που την έκανε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της για να μην πέσουν και άλλοι στα “δίχτυα” του. «Και εκεί αισθάνθηκα ότι η μικρή Έρρικα είπε ή θα βγεις μπροστά να με στηρίξεις ή θα γίνει χαμός εδώ πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι θύμωσε με τον εαυτό της που εξαπατήθηκε, αλλά στην πορεία βρήκε τις ισορροπίες της με τον δικό της τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση