GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέραρντ Μπάτλερ: Είμαι Έλληνας στην καρδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο χολιγουντιανός σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ, με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Τ...

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο χολιγουντιανός σταρ Τζέραρντ Μπάτλερ, με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Τον πασίγνωστο ηθοποιό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο η επίτιμη πρέσβης της Σπάρτης, Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου.

Κατά την άφιξή του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Γεια σας, είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Έλληνας στην καρδιά».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου με αφορμή τη διέλευση της Ολυμπιακής φλόγας από την ιστορική πόλη της Σπάρτης για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, είχε την ιδέα και την πρωτοβουλία να προσκαλέσει τον Τζέραρντ Μπάτλερ να τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος, την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά ο ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Όπως ανέφερε η επίτιμη πρέσβης της Σπάρτης, η επίσκεψη αυτή, πέραν του υψηλού συμβολισμού και της διεθνούς εμβέλειάς της, αποτελεί και μία σημαντική ευκαιρία για τον τόπο. «Μία ευκαιρία να προαχθεί στοχευμένα η εικόνα της Ελλάδας σε σημαντικούς παράγοντες του Hollywood, και στον άξονα αυτό θα πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες επαφές κατά την παραμονή τους, με στόχο την προσέλκυση και άλλων κορυφαίων παραγωγών, προκειμένου να γυριστούν ταινίες παγκόσμιας απήχησης στην Ελλάδα». Μέσα από αυτές τις δράσεις, σύμφωνα με την κ. Δανάλη- Αποστολοπούλου, θα ενισχυθεί η θετική εικόνα και η εξωστρέφεια της χώρας μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα τόσο στην ενδυνάμωση του τουρισμού, όσο και της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Ως Σπαρτιάτισσα, και ως Ελληνίδα, θεωρώ καθήκον και χαρά μου να προάγω το εθνικό συμφέρον μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και δράση, ενισχύοντας την αναπτυξιακή δυναμική με θετική προβολή, ευρηματικότητα και υψηλούς συμβολισμούς, που θα ενδυναμώσουν τόσο την εικόνα της χώρας, όσο και την αισιοδοξία των Ελλήνων, που μετά από την πολυετή δοκιμασία θέλουν να γυρίσουν σελίδα, με το βλέμμα σε ένα διαφορετικό μέλλον».

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση