GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΝΤΡΑ στην απαγόρευση! Ιερέας και πιστοί «ταμπουρώθηκαν» στον Προφήτη Ηλία της Ηλιούπολης...

Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτου...

Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην Ηλιούπολη, ο ιερέας Στυλιανός Καρπαθίου, παρά την απαγόρευση της πολιτείας τέλεσε κανονικά τη λειτουργία στο παρεκκλήσι, παραβιάζοντας την γενική απαγόρευση εισόδου στον Υμηττό. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και τηλεοπτικά συνεργεία, με τον ιερέα και τους πιστούς να έχουν κυριολεκτικά «ταμπουρωθεί» στο παρεκκλήσι και να μην βγαίνουν.
Το περιπολικό της αστυνομίας περίμενε επί 1,5 ώρα στο σημείο, με τους πιστούς να έχουν κλειδωθεί μέσα στο παρεκκλήσι μαζί με τον ιερέα και να αρνούνται να βγουν. Τελικά, το περιπολικό αποχώρησε χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή.
Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ιερέας του προφήτη Ηλία Ηλιούπολης, σε εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά μέσα, καλούσε τους πιστούς να αγνοήσουν την απαγόρευση και να σπεύσουν στην εκκλησία προκειμένου να μεταλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση