GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Εισπρακτικές εταιρείες καλούν απτόητες τους δανειολήπτες

Οι εισπρακτικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν απτόητες τις κλήσεις τους στους δανειολήπτες παρά την κρίση του κορονοϊού και τα όσ...

Οι εισπρακτικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν απτόητες τις κλήσεις τους στους δανειολήπτες παρά την κρίση του κορονοϊού και τα όσα είχε δηλώσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε η δικηγόρος , Ανθή Ανάσογλου σε εκπομπή OPEN TV, δικηγορικό γραφείο κάλεσε 83χρονη πελάτισσά της να κάνει διακανονισμό στα χρέη της και πρόσθεσε πως η πελάτισσα της "δέχεται διαρκώς κλήσεις από εισπρακτικές και μάλιστα μέχρι πριν από λίγες ώρες έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα". Εν συνεχεία η δικηγόρος αναφέρθηκε στο δάνειο της πελάτισσας της επισημαίνοντας πως δεν ήταν ότι αυτό" δεν από δύο εβδομάδες μας είχαν κάνει μια επαφή, θα υπάρχει εφάπαξ καταβολή με κούρεμα " και μπορεί να υπάρξουν και κάποιες δόσεις.
"Είμαστε σε μια δικαστική ρύθμιση με τα υπερχρεωμένα. Η γυναίκα πρώτα από όλα πρέπει να μείνει στο σπίτι. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σε όλους. Είναι σε μια ευπαθή ομάδα έχει και προβλήματα καρδιάς . Όταν πήραν τηλέφωνο, επειδή ταράχτηκε, ζήτησαν να μιλήσουν μαζί μου με τη πληρεξούσια δικηγόρο της. Μίλησαν μαζί μου, τι πρόταση έχετε να μας κάνετε, τους εξήγησα ότι αυτήν την στιγμή είναι αδύνατον δεν θέλω να την ταράξω.Ήδη είναι ταραγμένη δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της και δεν μπορούμε ούτε να καθίσουμε κάτω να τα βάλουμε, να σας κάνουμε μια προσφορά ή οτιδήποτε γιατί δεν ξέρει τέλος πάντων να χειρίζεται τόσο καλά το κινητό ώστε να είμαστε μέσω Skype", σημείωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος αναφερόμενη στα προβλήματα της πελάτισσας της.
Eνώ σχετικά με τις τράπεζες είπε" ξαφνικά χθες πάλι το μεσημέρι επανήλθε το γραφείο συναδέλφου και μου είπαν ότι όχι οι τράπεζες λειτουργούν. Αυτή η αναστολή αφορά μόνο αυτούς που επλήγησαν, που σταμάτησαν οι δουλειές τους και όχι τους υπόλοιπους. Μου είπαν ότι αυτό το δικηγορικό γραφείο έχει αναλάβει τα δάνεια της συγκεκριμένης τράπεζας. Τους είπα ότι δεν γίνεται να σας πω αυτή τη στιγμή πρόταση διότι πρώτα πρέπει να λήξει η κατάσταση να δούμε εάν όλοι είμαστε γεροί, εάν όλοι είμαστε ζωντανοί και μετά θα επανέλθουμε".Αναφερόμενη στην περίπτωση της πελάτισσας της, η δικηγόρος είπε, ότι " Από την στιγμή που δεν λειτουργούν τα δικαστήρια δεν συζητάμε για εκτέλεση ή οποιαδήποτε διαταγή ή οτιδήποτε άλλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση