GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο - Χειμώνας την Κυριακή

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σάββατο, με αραιές νεφώσεις βαθμιαία σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές από το βράδυ στη Μακεδ...

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το Σάββατο, με αραιές νεφώσεις βαθμιαία σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη μέχρι 5 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αναλυτική πρόγνωση για το Σάββατο

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Καταιγίδες, κρύο και χιόνια την Κυριακή

Στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, το βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ιόνιο, τη Στερεά και την Πελοπόννησο νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και από τις απογευματινές ώρες και στα βόρεια ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο γρήγορα 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση