GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Συνελήφθη να πασάρει ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου ο 36χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελή...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου ο 36χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου να πασάρει ποσότητες κοκαϊνης σε 30χρονο Ηρακλειώτη, σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ο νεαρός Ηρακλειώτης σκόπευε να …ξεφαντώσει το τριήμερο στο Ρέθυμνο και ήθελε τα απαραίτητα …εφόδια.

Το ραντεβού της συναλλαγής κλείστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων, ωστόσο ουδείς γνώριζε ότι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν θέσει υπό διακριτική επιτήρηση τον Αλβανό ως διακινητή κόκας, με βάση τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους.

Η συναλλαγή έγινε και ακολούθησε η προβλεπόμενη έρευνα από τους αστυνομικούς που είχαν στηθεί στα πέριξ.

Ο 30χρονος υποστήριξε ότι αγόραζε πρώτη φορά από το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο γνώριζε από μαγαζιά όπου είχαν εργαστεί στο παρελθόν. Ο 36χρονος απολογήθηκε για την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, την οποία και αρνήθηκε.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Κωνσταντίνο Παπαμαστοράκη, μετά την απολογία του και την παροχή εξηγήσεων, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πιο συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα αλλά και η μετοίκηση από το Ηράκλειο, είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται κάθε πρώτο πενθήμερο στις Αστυνομικές Αρχές ενώ θα καταβάλλει χρηματική εγγύηση, ύψους 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση