GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Νέα κρούσματα στο Ισραήλ - Θετικός και ο οδηγός του πούλμαν των Ελλήνων τουριστών

Συναγερμός στο Ισραήλ καθώς αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, με τον επίσημο αριθμό που δίνουν οι αρμόδιες αρχές να φτ...

Συναγερμός στο Ισραήλ καθώς αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού, με τον επίσημο αριθμό που δίνουν οι αρμόδιες αρχές να φτάνει τα 17.
Σύμφωνα με την Jerusalem Post και την wafa.ps, ακόμη δύο Ισραηλινοί διαγνώστηκαν την Πέμπτη με τον ιό. Ο ένας εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι νόσησαν έπειτα από την εκδρομή στους Αγίους Τόπους.
«Ο Ασθενής Νο 16 είναι ένας 38χρονος οδηγός λεωφορείου από την ανατολική Ιερουσαλήμ που νοσηλεύεται σε απομόνωση στο Νοσοκομείο Πορίγια της Τιβεριάδας, όπου εισήχθη με πνευμονία. Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου, ο άνδρας είναι σε σταθερή κατάσταση και έχει πλήρως τις αισθήσεις του», αναφέρει η Jerusalem Post και πρόσθεσε: "Τα εβραϊκά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε πρόσφατα εργαστεί σε περιήγηση γκρουπ προσκηνυτών από την Ελλάδα, 21 από τους οποίους διαγνώστηκαν με κορονοϊό μετά την επιστροφή στην πατρίδα τους στις 27 Φεβρουαρίου. Το γκρουπ είχε κάνει στάσεις στο Ισραήλ, τη Δυτική Όχθη, και την Αίγυπτο».
Σε καραντίνα η Βηθλεέμ - Κλειστή η Βασιλική της Γεννήσεως
Σε καραντίνα τέθηκε η πόλη της Βηθλεέμ στη Δυτική Όχθη με διαταγή του υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ μετά τον εντοπισμό οκτώ κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην περιοχή. Τα κρούσματα αυτά, τα πρώτα που επιβεβαιώθηκαν στη Δυτική Όχθη, ώθησαν την Παλαιστινιακή Αρχή να κηρύξει από σήμερα το πρωί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλα τα εδάφη, ενώ θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες προσκυνήματα, μεταξύ των οποίων και η Βασιλική της Γεννήσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση