GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ίντρις Έλμπα: Πώς αισθάνεται έπειτα από δέκα ημέρες με τον κορονοϊό - ΦΩΤΟ

Για το πώς εξελίσσεται η κατάστασή του δέκα ημέρες μετά που βρέθηκε θετικός με τον κορονοϊό ενημέρωσε τους θαυμαστές του ο Ίντρις Έλμ...

Για το πώς εξελίσσεται η κατάστασή του δέκα ημέρες μετά που βρέθηκε θετικός με τον κορονοϊό ενημέρωσε τους θαυμαστές του ο Ίντρις Έλμπα. Ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter είπε πως αυτός και η σύζυγός του Σαμπρίνα που επίσης μολύνθηκε, είναι εντάξει.

Ο σταρ παραδέχθηκε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι του στο Λονδίνο αν και το ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό όπου ο ίντρις γύριζε τη νέα του ταινία με τη Netflix.

Πρόσφατα αναγκάστηκε να αρνηθεί ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω του κορονοϊού, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο hoax, το οποίο υποστήριζε ότι είναι στην εντατική. Έτσι μέσω του twitter του διέψευσε την "ψευδή φήμη". "Είναι ψεύτικο. Είμαι καλά προς το παρόν. Σε ευχαριστώ που μου το έδειξες" απάντησε στον χρήστη που του έστειλε το εν λόγω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση