GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Οκτώ νέα κρούσματα στη Νέα Ζηλανδία

Οκτώ νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό επιβεβαιώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία όλα τους σχετίζονται με πρόσφατα ταξίδια στο εξωτερικό, ...

Οκτώ νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό επιβεβαιώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία όλα τους σχετίζονται με πρόσφατα ταξίδια στο εξωτερικό, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα.

Ο εντοπισμός των νέων κρουσμάτων αυξάνει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό SARS-CoV-2 σε 20 στη χώρα.

Η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα το Σάββατο: απαιτεί πλέον από όλους όσοι φθάνουν στην επικράτειά της από το εξωτερικό να τίθενται σε αυτοαπομόνωση, ενώ απαγόρευσε τις δημόσιες συναθροίσεις σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση της ασθένειας COVID-19 — η οποία παγκοσμίως έχει στοιχίσει τη ζωή σχεδόν επτάμισι χιλιάδων ανθρώπων από τον Δεκέμβριο, όταν εντοπίστηκε ο κορονοϊος στην Κίνα, μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση